Film en video digitaliseren

Heeft u ook Super 8, Dubbel 8 filmpjes, VHS banden of andere filmpjes zoals DVI,
Hi8, Digital8 of MiniDV in een kast liggen of op zolder? U heeft geen werkende filmprojector meer maar wel een computer of een dvd speler?
Laat CS CineSafe dan uw dierbare herinneringen weer tot leven wekken door de beelden te digitaliseren en op Blu-ray of DVD te zetten zodat u ze kunt afspelen via de TV of de computer.

Leveringsmogelijkheden

Behalve op een Blu-ray of DVD kan het digitale resultaat als een AVI bestand ook op een externe harde schijf of USB stick worden gezet. Dan kunt u het materiaal zelf bewerken of monteren met een montageprogramma. Standaard wordt het geleverd als een MPEG bestand. Wanneer u zelf de harde schijf of USB stick aanlevert zijn er geen extra kosten. De DVD of Blu-ray wordt in een papieren hoesje afgeleverd. Het eventuele geluid van 8 mm films wordt ook digitaal opgeslagen. De levertijd bedraagt maximaal 15 werkdagen.

Gemak voor u

Wij komen het materiaal bij u thuis ophalen waarbij we direct de kosten inzichtelijk maken, geen verrassingen achteraf. Het ophalen en weer thuis afleveren is gratis binnen Veghel en de kerkdorpen Erp, Eerde, Boerdonk, Zijtaart, Keldonk en Mariaheide.

Voor adressen buiten deze regio worden prijsafspraken gemaakt. U kunt het basismateriaal ook op afspraak bij ons in Veghel brengen.

8 mm film

0,85

naar DVD per minuut
Extra kosten
Startkosten bij minder dan 30 minuten € 10,00

DVI, Hi8, Digital 8, MiniDV, VHS banden en SD kaarten

14,95

naar DVD, maximaal 180 minuten per film

DVI, Hi8, Digital 8, MiniDV, VHS banden en SD kaarten

19,95

naar DVD, meer dan 180 minuten per film