Over ons

Van je hobby je beroep maken. Dat hoor je wel vaker. De persoon die een dergelijke keuze maakt voert het gekozen beroep vaak met veel passie en plezier uit.

Dat is bij mij ook het geval. Heel lang geleden begonnen met filmen met een Fuji camera. Uiteraard zonder geluid. Maar daarvoor al actief met fotograferen. Die camera ging overal mee naar toe. Eerst een uitermate simpele Agfa Clack. Later een spiegelreflex, eerste merk was een Zenith. Later weer een Nikon. En die Nikon is er nog steeds, maar nu uiteraard digitaal terwijl het vroeger allemaal analoog was. Ook zelf afdrukken met een eenvoudige doka.

Later kwam er een video 8 camera, met geluid. Maar ook fotograferen en dia’s maken bleef. De passie en het plezier heeft zich nu verplaatst naar de digitale wereld. Naast beeld is er ook geluid bijgekomen. Ook digitaal. Maar het analoge tijdperk is niet vergeten.

Daar maken wij nu dus ons werk van. We koesteren graag uw en onze herinneringen. En zijn u graag van dienst. Met passie, plezier en een drive voor perfectie.